DIENSTEN

Jos Kuijper stelt zijn financiële expertise graag ter beschikking aan organisaties uit zowel het grotere MKB als ook aan multinationals en non-profit bedrijven. Ik ben een zeer flexibel persoon en pas mij aan uw organisatie. U kunt zelfs eventueel mijn rol aangeven welke u wilt dat ik in uw organisatie zal gaan spelen. Wilt u een adequate vervanger van uw huidige controller, een bruggenbouwer, een gezonde bemoeial, een coach of een keiharde manager die de discipline binnen de organisatie weer moet aantrekken? U vraagt en ik zal die rol voor u op mij nemen maar natuurlijk wel altijd met een persoonlijk eigen sausje erover heen.

Zoals u uit mijn C.V. kunt opmaken kan ik zelfstandig ervoor zorgen dat uw huidige controller snel en adequaat vervangen zal worden.
Hierbij neem ik het volledige takenpakket van een Financial Controller voor mijn rekening dus inclusief het contact met banken, verzekeraars, accountants en belastingdiensten in binnen- en buitenland. Ook alle interne en externe rapportages zal ik voor u verzorgen. Tevens hoop ik door mijn opgedane ervaring ook uw bedrijf een frisse en misschien wel andere kijk op bepaalde zaken te laten krijgen.

Ik ben bij meerdere bedrijven ook Key-user geweest in de implementatie van diverse ERP software systemen en voornamelijk in SAP R3 pakketten. Hierbij veel kennis opgedaan hoe bedrijfsprocessen adequaat logistiek en financieel op elkaar aangesloten moeten worden.